Over Kavel 3

Over ons

U vindt ons kantoor in het gelderse Scherpenzeel, het hart van Nederland. We zijn een architectenbureau dat gespecialiseerd is in particuliere woningbouw, waarbij de opdrachtgever en zijn wensen centraal staan. Met een ervaren team staan wij u bij met het creëren van uw droomhuis.

Transparant

We zijn open over onze manier van werken en de bijbehorende kosten. Omdat we scherpe tarieven hanteren betaal je nooit teveel.

We zijn onafhankelijk en dat is een groot voordeel. Dat houdt in dat wij geen verplichtingen of binding hebben met een leverancier, ontwikkelaar of aannemer. Als opdrachtgever staat u centraal en op deze manier kunnen wij de belangen oprecht en transparant behartigen. U bent vrij om een eigen aannemer te kiezen en helpen bij dit keuzeproces.

 

Maatwerk

Elke opdrachtgever is uniek, dus elke woning is uniek. We leveren maatwerk. Uw wensen staan centraal en daar luisteren we graag naar. We verwelkomen u graag voor een oriëntatiegesprek en kunnen op deze manier een eerste stap richting uw droomhuis zetten.

Flexibiliteit

We zijn een flexibel bureau, want wij weten dat geen project hetzelfde is. We faciliteren waar nodig en springen bij waar u dat wilt. Stap voor stap gaan we een traject aan en verliezen nooit het einddoel uit zicht.